PRESENTACIÓ fira del vi 2023

09 de març 2023 - Fira del Vi Pollença - Comentaris -

FIRA DEL Vi POLLENÇA 2023

PRESENTACIÓ

Aquest passat dijous dia 9 de març ha tengut lloc la presentació de la XX edició de la Fira del Vi de Pollença. En el marc incomparable de l'Hotel Son Brull, el regidor de Comerç, Miquel Llobeta i el president de l'Associació Vi Primitiu de Pollença, Josep Bibiloni, han desvetllat les principals novetats de la fira que enguany se celebrarà els dies 6 i 7 de maig al seu lloc original, al Claustre de Sant Domingo, i que ja compta amb 39 cellers de Mallorca inscrites i una representación de cellers de la DO Montsant (Falset-Priorat).


També s'ha pogut conèixer a la guanyadora del concurs de la imatge gràfica d'aquesta edició, Coloma Ferragut, qui ha explicat la seva inspiració representada del cartell.


Com a novetats i per celebrar el 20è Aniversari de la Fira s'han programat dues activitats paral·leles, divendres dia 5 de maig, el reconegut pianista Lluís Capdevila farà un concert al qual es convidarà a acompanyar amb una copa de vi i dimarts dia 9 de maig la doctora en química, Reyes González Centeno, farà una xerrada sobre la fusta i el vi a la bodega.


Així mateix, igual que l'any passat, al llarg del cap de setmana de la Fira es faran tasts comentats per diferents cellers que participen a la Fira del Vi Pollença 2023.



39 cellers de Mallorca i una representació d’una vintena de cellers de la DO Montsant (Falset- Priorat), al voltant de 250 vins per tastar.

 
https://balearsvadevi.cat/mallorca/fira-del-vi-de-pollenca-arriba-a-la-xx-edicio-amb-250-referencies-inscrites-39871/
viprimitiu - micer-04.jpg
Coloma
MICER_01
©micerstudio
MICER_02
©micerstudio
MICER_04
©micerstudio
MICER_05
©micerstudio
MICER_06
©micerstudio
MICER_07
©micerstudio
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

4 + 4 =
Darreres entrades
Categories
Veure anterior Veure següent