FIRA DEL VI 2024


És l'amaniment de les coses bones de la vida, dels plaers que es gaudeixen allunyats del rellotge, amb calma i a foc lent. La companyia, les trobades, la solitud buscada, els bocins escampats i irregulars d'un bon formatge curat, una celebració, un descans merescut… El vi és en si mateix el sabor i l'aroma dels nostres millors moments.La Fira del Vi de Pollença és el millor punt de trobada dels brous que elaboren amb cura els cellers de l'illa any rere any. Un lloc idoni per a tastar-los i conèixer els seus productors en un emplaçament idíl·lic i especial com és el Claustre de Santo Domingo.

Alçam enguany les nostres copes per a celebrar la nostra XXI edició, una edició molt especial per a nosaltres perquè tu ens acompanyes. A més, l’Ajuntament de Pollença treballa juntament amb la nostra associació, Vi Primitiu, perquè l'agermanament entre la Fira del Vi de Pollença i la Fira del Vi de Falset sigui una realitat molt aviat.

Enguany seran 38 els cellers que ens brinden el millor de les seves collites, i un d'ells ho fa per primera vegada, un fet que ens il·lusiona i que constata la bona salut del sector i dels nostres productors i la seva aposta per la Fira del Vi de Pollença. Les tres Denominacions d'Origen (DO Vi de la terra de Mallorca, DO Pla i Llevant i DO Binissalem seran presents en els estands i, un any més, ens acompanyaran alguns representants de la DO Montsant (priorat de Catalunya) amb els qui col·labora l’Associació de Vi Primitiu. Estem convençuts que la màgia d'aquesta cita resideix a poder mirar els ulls dels productors dels vins que ens agraden, xerrar amb ells, saber més d'aquest món que ens apassiona. I, al mateix temps, els bodeguers tenen l'oportunitat de conèixer els seus seguidors, saber més de les seves preferències, perfeccionar els seus brous i presentar noves propostes en cada edició. 

Gràcies per la vostra fidelitat i que gaudiu molt d'aquesta fira que hem preparat des del cor.


Lloc: Claustre de Sant Domingo de Pollença 


Dates: 27 i 28 d’abril del 2024

Horaris: 

Dissabte 27, de 10.00 a 20.30 h. 

Diumenge 28, de 10.00 a 14.00 h.

(La taquilla tancarà una hora abans)


Preu entrada: 15 € 

inclou un val descompte de 5 € per la compra de vi a la fira.

viprimitiu - cartell-taps.jpgCELLERS PARTICIPANTS 2024

38 cellers de les diferents DO que trobam a Mallorca ( DO Vi de la Terra Mallorca, DO Pla i Llevant i DO Binissalem) i una representació de 18 cellers de la DO Montsant (Falset- Priorat), al voltant de 240 vins per tastar.

o SES TALAIOLES

o ANGEL

o SON PRIM

o VIDAL SERRA

o CAN VIDALET

o SEBASTIÀ PASTOR

o CAN XANET

o OLORÓN

o JOSÉ L. FERRER

o CAN FELIU

o CASTELL MIQUEL

o BLANCA TERRA

o DALT TURÓ

o MORTITX

o MIQUEL OLIVER

o Conde de SUYROT

o SON CAMPANER

o CANYELLES I BATLE

o SON BORDILS

o BUTXET

o PERE SEDA

o KARRETÀNIA

o DO MONTSANT

o CAN AXARTELL

o SON PUIG

o MACIÀ BATLE

o BINIGRAU

o SON RAMON

o TAUJANA

o CAN COLETO

o SON JULIANA

o VI REI

o TIANNA NEGRE

o CAN MAJORAL / MESQUIDA MORA

o SES ROTES -nova-

o SON VICH DE SUPERNA

o ES VERGER

o ES FANGARACTIVITATS PARAL·LELES

Divendres 19, a les 19.30 h

Lloc: Saló del RCNPP - Port Pollença

CONFERÈNCIA «La recuperació de varietats minoritàries de vinya a les Illes Balears. Recull de mencions des de l’any 1787».

A càrrec de la Dra. M. del Carme Garau Taberner (cap de Producció Vegetal de l’IRFAP) i el Dr. Antoni Puig Palerm (historiador i arqueòleg).

Divendres 26, a les 20.00 h

Lloc: Envelat de l’exterior del claustre de Sant Domingo

Benvinguda Falset - DO Montsant

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ «Cartells que han il·lustrat les diferents edicions de la Fira del Vi de Pollença»

CONCERT Jazz MG Quartet

Dissabte / diumenge 27 / 28 abril

TASTS COMENTATS

Lloc: Envelat situat a l’exterior del Claustre de Sant Domingo

Cellers Participants· SES TALAIOLES· SON PRIM· CAN VIDALET· CAN XANET· OLORÓN· CASTELL MIQUEL· Conde de SUYROT· SON BORDILS· DO MONTSANT· CAN AXARTELL· SON PUIG· VI REI· SES ROTES


Organitzen I

viprimitiu - logos-web-vp.jpg

Col·laboren I

viprimitiu - logos-web-coll.jpg