PRESENTACIÓ FIRA DEL VI POLLENÇA 2018

PRESENTACIÓ FIRA DEL VI POLLENÇA 2018

Avui l’Associació Vi Primitiu i l’Ajuntament han presentat la 15ª edició de la Fira del Vi 2018, que es celebrarà al Claustre de Sant Domingo els propers 21 i 22 d’abril.

Josep Bibiloni, president de Vi Primitiu, ha començat agraint el suport de l'Ajuntament a la fira i a la gran quantitat de cellers que fan Mallorca més guapa i que ens ofereixen els seus productes. Ha explicat que amb 15 anys hi ha hagut grans canvis pel que fa a la qualitat i d'imatge i etiquetatge de les botelles. Aquest any també hi haurà canvi d'imatge al Claustre. Tot i que és un espai que no necessita gaire decoració, aquest any hi haurà canvis i serà més vistós i funcional.

Aquest any hi haurà 39 cellers, com l'any passat. N'hi ha 2 de nous: Virrei de Cala Pi i Can Xanet de Pollença.

Els horaris i el funcionament seran els habituals: obertura dissabte a les 10h i tancament a les 20.30h (una hora abans tanca taquilla). Diumenge de 10 a 14h (una hora abans tanca taquilla).

El preu d'entrada aquest any serà de 12€. Dels quals 4€ seran de crèdit per comprar vi a la mateixa fira. La bossa tornarà a incloure copa, llibret amb informació dels estants i bolígraf.

No es deixarà entrar menjar i tampoc es deixarà fumar dins el claustre.

El batle Miquel Àngel March ha felicitat l'Associació Vi Primitiu pel 15è aniversari i per haver creat un referent dins el món del vi. Ha explicat que és un actiu econòmic i cultural per Pollença, i li dona un "plus" que no es pot obviar. I ha afegit que es tracta d'una "cita imprescindible pels professionals i pel públic en general interessat en el món del vi. Cada vegada té més qualitat, més interès i més visitants."

Dolors Domínguez, presidenta de l'Associació de Comerciants de Pollença ha explicat que sortejaran entrades. Els clients de les més de 70 botigues que formen l'Associació, podran participar del sorteig d'entrades pel fet d'haver fet una compra als establiments.

Antoni Cànaves, regidor de fires ha explicat que el lema "A poc a poc" exemplifica, per una banda que "poc a poc" han arribat a la 15 edició, però que també "poc a poc" és com s'ha de tastar el vi per gaudir-lo i beure amb moderació. Pollença, 5 d'abril 2018.