TAST DE VINS ESPUMOSOS A L'STAY (2n torn)

Benvolguts socis i sòcies!

S'obre un 2n torn per aquells socis que no vareu poder venir al tast dels vins espumosos del passat dia 1 de desembre. Els que varen assistir ja no es poden tornar apuntar.

El tast d'aquest mes de desembre consistirà en un tast de vins espumosos.

El tast amb sopar és única i exclusivament pels socis i sòcies i tendrà lloc al Restaurant STAY del Port de Pollença el proper dimecres 15 de desembre a les 20:30 h.

MENÚ:

Primer plato para picar: Jamón serrano reserva, Tempura de verduras, Croquetas de setas, Frit de cordero, Filete de sardinas a la parrilla, Sepia a la marinera.

Plato principal: Pierna de cerdo asada con salsa de setas, verduras y patata gratinada.

Postre: Tiramisú con helado de café y frutas del bosque.

Café y Chocolatinas.

Agua mineral i Vins espumosos.

(Si qualcú té alguna intolerància a qualque aliment, cal posar-se en contacte amb el mateix restaurant - 971 86 40 13)

Les inscripcions es poden fer fins el divendres 10 de desembre a les 14:00 h. La inscripció es fa mitjançant la web seguint l’enllaç que surt el peu d’aquest missatge, per validar la inscripció heu de fer un ingrés al nostre compte de Colonya (ES50.2056.0008.2510.0101.3620), l'import es de 29,50 €

Les places són limitades a 50 persones i s'exigirà el certificat COVID per entrar al Restaurant degut a les restriccions existents i el criteri serà per estricte ordre d'inscripció mitjançant l'enllaç que surt al peu d'aquest missatge.

Vos hi esperam!!!