CERVESES 2015

Ja tornam a ser a la cita anual de l'estiu: el tast de cerveses. Enguany tendrem l'oportunitat de tastar cerveses de Sudamèrica.  És per això que el proper dia 12 d'agost, als jardins de'n Joan March (davant el Claustre de Sant Domingo), a les 21:00h ens trobarem per dur a terme el tast i, com no, sopar tots plegats.
SOPAR: Pa amb oli especial + postre.
El preu total del tast i sopar és:  15 € (socis); 20 € (no socis- si voleu us podeu fer socis el mateix dia) que com sempre es poden fer efectius a través d'imposició al ccc de l'Associació núm.  ES33.2056.0008.29.4112002095
Inscripcions:  fins les 14:00 h del divendres 7 d'agost de 2015 (respectau rigorosament el termini per així poder planificar amb un marge de temps)
Aprofitam l'avinentesa per a demanar la col·laboració dels socis que puguir venir a ajudar-nos a tots els preparatius per a dur a terme el tast i el sopar (col·locar i muntar taules, transportar cerveses, copes,...). És per això que vos convocam a les 20:00 h del dia abans esmentat. També demanam la col·laboració a tots els assistents que, una vegada acabada la vetlada, entre tots retirem tot quant hi haurà pel mig.  Si voleu qualque informació o aclaració no dubteu en posar-vos en contacte amb la Junta Directiva.
Moltes gràcies! Vos hi esperam!